Regulament Oficial al Programului de Fidelitate Texavit („Regulamentul Oficial”)

 

ART 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de TEXAVIT SRL, cu sediul in localitatea Dragasani , judetul Valcea , Str. Tudor Vladimirescu  bl A1 ,parter inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Valcea sub nr. J38/539/2006, cod unic de inregistrare 18813251, atribut fiscal RO, reprezentata prin Administrator Argesanu Mihai Cristian, persoana fizica de nationalitate romana, (denumita in continuare „Organizatorul”).

 

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

 

Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din farmaciile TEXAVIT si pe site-ul www.texavit.ro . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

ART 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in farmaciile TEXAVIT .

ART 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01 iulie 2014 si are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Texavit cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii programului in toate farmaciile Texavit, intr-un loc vizibil. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

ART 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate Texavit orice persoana fizica in conditiile de varsta de minim 14 ani impliniti. (denumit in continuare „Participantul”). La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere si prin semnarea acestuia. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Aceste campuri sunt: nume, prenume, CNP, data nastere, gen, localitate, strada, numar, judet/sector, telefon, email, semnatura si a datelor referitoare la copii: nume, prenume, sex, data nastere. La completarea corecta a formularului si predarea lui in farmaciile Texavit , personalul farmaciei activeaza cardul pe loc oferind acces la discounturi direct.

 

 

ART 5. CARDUL DE FIDELITATE TEXAVIT

La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate TEXAVIT destinat clientilor TEXAVIT.

 

Dupa ce cardul de fidelitate TEXAVIT a fost activat de farmacist in urma completarii corecte si integrale a talonului de inregistrare in programul de fidelitate TEXAVIT de catre Participant, cardul ofera participantilor posibilitatea de

a accesa discount direct, prin reducere de pret, in functie de produs si tipul bonului.

 

Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor. In plus fata de acest tip de card, Texavit poate emite si alte tipuri de carduri, adresate anumitor categorii de clienti, in baza unor regulamente distincte.

 

Cardul de fidelitate Texavit este disponibil clientilor in mod gratuit, pe loc, in toate farmaciile Texavit, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate Texavit. In cazul completarii formularului on-line, pe www.texavit.ro, cardul de fidelitate se primeste prin posta, la adresa indicata in formular, in termen de maxim 30 zile lucratoare.

 

ART 6. MECANISMUL PROGRAMULUI

Utilizarea cardului de fidelitate Texavit .

 

Cardul de fidelitate este un program prin care posesorul de card, primeste discount pe loc , la fiecare cumparare din farmaciile Texavit .

 

In cazul in care Participantul opteaza pentru o promotie Texavit sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Texavit, posesorul de card, beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai poate beneficia de discount direct la tranzactia respectiva.

 

Texavit isi rezerva dreptul de a verifica corectitudinea si integralitatea informatiilor declarate de participant pe formularul de inregistrare in Programul de Fidelitate Texavit la momentul semnarii formularului. In situatia in care informatiile sunt eronate sau incomplete, Texavit isi rezerva dreptul de a modifica starea cardului in sistem, in card temporar, limitand accesul posesorului de card la accesarea discountului direct.

 

Discount-urile aplicate in baza prezentului Regulament, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii:

 

– Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa fie mai mare decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. in cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului, pretul de vanzare al produselor scade sub sau egaleaza pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa fie mai mare decat pretul de achizitie.

 

ART 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE TEXAVIT

Utilizarea cardului de fidelitate Texavit se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de discount-uri, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate Texavit si sa prezinte cardul farmacistei de la casa inainte ca personalul din farmacie sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala. Cardul(numarul lui) va fi introdus in program, moment in care farmacistul va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale Participantului, discount-urile oferite pentru produsele achizitionate . Pe bonul de casa de marcat va fi tiparita reducerea aplicata la valoarea totala a bonului. Sistemul este centralizat si cuprinde toate farmaciile Texavit. De asemenea, accesul la discount-uri sau promotii este posibil in oricare din farmaciile Texavit sau locatiile partenerilor din program, cu exceptia cazurilor speciale in care promotiile se desfasoara doar in anumite farmacii.

ART 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Texavit isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate. Posesorul cardului de fidelitate respectiv va pierde, de asemenea, dreptul de a beneficia de beneficii atasate cardului de fidelitate respectiv, insa va putea solicita emiterea unui nou card de fidelitate, completand un nou formular de inscriere.

Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card.

 

 

ART 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei TEXAVIT SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Texavit, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Texavit.

 

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Texavit poate transmite aceste date tertilor in conditii de stricta confidentialitate, in scopul prevazut in prezentul Regulament.

 

Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la Program in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie pentru participarea la Program.

 

Participantii au, conform Legii nr. 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 

Astfel, la cererea scrisa a Participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta se obliga: (a) sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal ale acestuia, in mod gratuit; (b) sa rectifice, actualizeze, stearga etc., date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001; si/sau (c) sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. in cererea formulata, Participantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

ART 10. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program in toate farmaciile Texavit. Pentru informatii suplimentare, se poate accesa www.texavit.ro . Prin participarea la acest Program, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

ART 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program de Fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.